Blindedarmontsteking

Ineens afgelopen woensdag een blindedarmontsteking. Gelijk opgenomen in het ziekenhuis en ’s avonds geopereerd. Ik mag niet tillen en rijden. Gelukkig gaan de stukadoors door met de woning. Zij zijn nu geheel klaar met de basisleemlaag aan te brengen en één kamer is nu klaar met de afwerk leemlaag. Het weekeinde heeft mijn vrouw in één wc het sanitair opgehangen terwijl ik aanwijzingen gaf vanaf een stoel. Donderdag gaan de hechtingen er uit.

Tweets van @Nulwoning
  • RT : 'Uitstoot lachgas Chemelot jarenlang niet gemeld'. Dit is toch een verontrustende gang van zaken. Niet alleen plaatst dit v…
Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2019. All Rights Reserved.