Noodwoning, schottenkeet te koop

De bouw loopt ten einde. De neergezette schottenkeet is te koop. De schottenkeet is in goede staat en uitstekend te gebruiken als nood woning tijdens een bouw, een grote verbouwing of als vakantiewoning. Op te halen eind mei. De schottenkeet bestaat uit twee keten van 5 x 13 meter die aan elkaargekoppeld zijn. Indeling voorste schottenkeet een huiskamer/keuken van 8 x 5 meter, een wc van 1 x 2 meter en een hal/opslagruimte van 5 x 5 meter. De achterste keet heeft een douche van 2 x 2 meter, twee slaapkamers van 3 x 4 meter. een slaapkamer van 5 x 4 meter en een logeerkamer van 10 m2. Het plafond en de vloer is extra geisoleerd met 12 cm glaswol. De keten zijn voorzien van nu 2 jaar oude radiatoren, gasketel, warm en koud water, keuken en 6 groepen elektra. Zelfs bij -15 is de keet goed warm te houden. De keet is te vervoeren op b.v. twee afzetlaadvloeren en dus in 1 rit te verplaatsen. Er zijn extra materialen zoals dakplaten, binnenwanden en ramen aanwezig. Contact 06-17455599 ronald.serne@nulwoning.nl

1-7-2010 keet is verkocht en opgehaald

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.