Langzaam komt het einde in zicht van de platen voor de leemstuc

Zaterdag andere activiteiten dus alleen zondag en maandag op de bouw gewerkt. Tussen ruimte tussen de zolder en de huiskamer is nu ook dichtgemaakt en klaar om te leemstucen. De deur bij de huiskamer verder afgemaakt evenals nog wat kleine wandvlakken. Twee lampaansluitingen aangepast omdat daar andere lampen komen. Alle lampen inmiddels binnen of besteld. Het meeste wordt ledverlichting en komt van ledpro. De meeste armaturen zijn standaard halogeen armaturen voorzien van led lampen. Dit biedt de mogelijkheid om later voor andere ledlampen te kiezen. De lamp boven de eet, werktafel en in de slaapkamer zijn wel echte ledlampen. Nu aan de slag met de keuken en dan de laatste platen zodat de zaagkamer opgeruimd kan worden.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.