Alles kost tijd

Geen tijd om voor de winter de kozijnen te lakken. Schilder Lammers uit Groenlo heeft afgelopen week alle kozijnen in de lak gezet. Dit weekeinde bezig geweest met de dakrails voor de PV systemen. Vele gaatjes boren in RVS kost tijd en zeker als later blijkt dat je een stuk opnieuw kan doen omdat de dakrails ondersteboven gemonteerd waren. Alvast de draden voor de PV panelen en de leidingen voor de collectoren aangelegd. Moet nog even nadenken hoe ik de ontluchting van de collectoren ga maken. Binnenkort wat meer over de gekozen leidingen en isolatie van de collectoren. Ook de vensterbanken gemaakt waarvan de eerste nu in de lak staan. Deze week ’s avonds ze allemaal 2 x lakken.
Komend weekeinde als het weer het toelaat de pv panelen verder afmaken.

Tweets van @Nulwoning
Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2022. All Rights Reserved.