Verandering Nulwoningbijeenkomst 30 november 2009 13.00 uur Orpheus Apeldoorn!!!!!

Beste Nulwoning geïnteresseerde,
Op maandag 30 november is er nog een activiteit rondom bouwen en duurzaamheid. kiEMT organiseert het najaarsdebat “Bouwen op duurzaamheid”. Leden van de kenniskring nulwoning.nl kunnen gratis naar dit najaarsdebat (normale prijs 50 euro). Om toch de voortgang van de verschillende projecten en andere zaken te kunnen bespreken begint de nulwoningbijeenkomst om:
13.00 uur in Schouwburg en Congrescentrum Orpheus Churchillplein 1 7314 BZ Apeldoorn
De agenda blijft ongewijzigd: Informatie vanuit gemeenten, provincie, woningcorporaties en de voortgang van de nulwoning, er aandacht besteed worden aan energie levering en terugleveren aan het elektriciteitsnet. We zullen de oplossingen zien/horen, de problemen, bijvoorbeeld de privacy en wat betekent dit voor b.v. particulieren, woningcorporaties. Vanaf 15.30 uur zal de nulwoningbijeenkomst overgaan in de inloop van het najaarsdebat. Hier is ook tijd om de Stichting kiEMT te leren kennen en te netwerken. Voor het najaardebat wel even opgeven en vermelden dat je uit de nulwoning kennisgroep komt, hoe zie hieronder.
M.v.gr.
Martin Stor en Ronald Serne
Uitnodiging kiEMT
Tweets van @Nulwoning
Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2022. All Rights Reserved.