Nulwoning bijeenkomst 30 november 17.00 uur, ACT bijeenkomst 19 november

Beste Nulwoning geïnteresseerde,

Maandag 30 november 17.00 is er weer een nulwoningbijeenkomst in het ’t Zwaantje te Lichtenvoorde. Adres: Zieuwentseweg 1, 7131 LA Lichtenvoorde.

Naast de bekende agendapunten zoals informatie vanuit gemeenten, provincie, woningcorporaties en de voortgang van de nulwoning zal er aandacht besteed worden aan energie levering en terugleveren aan het elektriciteitsnet. We zullen de oplossingen zien/horen, de problemen, bijvoorbeeld de privacy en wat betekent dit voor b.v. particulieren, woningcorporaties.

Voor bedrijven uit de maakindustrie en de bouw is er weer een ACT bijeenkomst bij de Orangerie in Ruurlo op donderdag 19 november van 15.30 – 18.30. Het thema is dit keer “financiering van innovatie”. Subsidies, informals en andere financieringsmogelijkheden komen aan bod. Meer info vind je in de bijlage. Opgeven kan via info@dnn-online.nl .

Concept programma.

M.v.gr.

Martin Stor en Ronald Serné

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.