Eerste bouwfoutje

Dit weekeinde en de maandag de tegelvloer van de bovenverdieping af willen maken op het voegen na. Vandaag wilden we de vloerplaten voor de deur bevestigen. Hiervoor moest het kozijn in de opening tussen de huiskamer en de gang. Dat pasde niet, de opening was 180 en het kozijn 190cm. Na dit aangepast te hebben was er niet genog tijd om de tegels af te maken. Dit gaan we dus aanstaande zaterdag doen. Begonnen aan de binnenmuur tussen de technische ruimte en de slaapkamer. Deze week ’s avonds de vloerplaat voor de deur in orde maken en verder met de binnenmuren.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.