Tegels plakken

Ik kreeg al opmerkingen of ik het weekeinde niets gedaan had. Vrijdagavond de eerste coatinglaag aangebracht op de vloer boven. Zaterdag hebben we al het hout gezaagd voor de vensterbanken en de opstapjes bij de deuren. Verder de vloer boven voor de tweede keer in de coating gezet. Zondag beneden de vloer geschuurd en twee keer in de coating gezet. Boven het plastic weggesneden. Maandag de lijnen beneden uitgezet voor het tegelen. Er kwamen 6 studenten van de HAN op bezoek die verder het pcm warmteopslagvat gaan testen. Na een bezoek aan de nulwoning hebben zij een betere indruk hoe het pcm warmteopslagvat gedimensoneerd moet worden. ’s middags de eerste vloertegels van onder andere de badkamer gelegd. Deze week ’s avonds steeds 10m2 vloertegels gelijmd. Vanavond een keer niet.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.