Vloerverwarming, isolatie, ventilatie

Zaterdag morgen 1800 meter vloerverwarmingsslang gehaald. Nu bezig de tweede laag isolatie aan te brengen op de begaande vloer zodat de electradraden er onder komen te liggen en de ventilatieleidingen er in. Na deze laag nog de warm waterleidingen en dan plastic, de staalmatten om de vloerverwarming vast te zetten en de vloerverwarmingsleiding. We verwachten over 3 weken het Anhydriet geleverd door Rouwmaat te kunnen storten. Boven heeft mijn vader de isolatie op basis van hout af. Dus hier kan ook begonnen worden met de vloerverwarming. Uiteindelijk blijken we veel minder ventilatieleiding nodig te hebben. Dit is goed nieuws want hoe korter de leidingen hoe minder drukverval.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.