Bijkeuken plafond

Deze week en het weekeinde het planfond van de bijkeuken gemaakt. Het wordt anders dan in de tekening, het plafond zat voor de deur. Verder willen we er een extra muurtje in zetten omdat anders bij elke keer als de deur geopend wordt de warmte uit de vide ontsnapt. Op deze manier creeren we een bijkeuken. Deze week is de trap ingemeten die ook anders gaat lopen. Hij krijgt beneden een draai. Mijn vader heeft deze week de ramen afgeplakt, dit doen we toch extra al hebben we alles rond het raam al afgeschuimd. Verder dit weekeinde verder gegaan om alle andere plekken luchtdicht te maken ook de aansluitingen tussen het hout en beton.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.