Duurzaamheid in de provincie

Vandaag ging een gezelschap van provincie, gemeenten en andere betrokkenen een aantal projecten bekijken i.v.m. het duurzaamheids beleid van de provincie. De nulwoning was een van deze projecten. I.v.m. bezoek was vanmorgen Radio Gelderland op de lokatie waar de nulwoning staat. Eerst werd de wethouder van Groenlo Marieke Frank geinterviewd. Daarna was er een interview met Ronald Serne de bouwer/bewoner van de nulwoning. Interview van radio Gelderland.  ’s Ochtends was er ook nog een bezoek van een jounalist van de Gelderlander, over twee weken verschijnt dit stuk in de krant. Tegen de middag kwam het gezelschap kijken, ondanks de korte tijd denk ik dat ze een goede indruk hebben gekregen van de nulwoning en het gehele project er omheen.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.