Vastgoedborrel Enschede

Vandaag op een vastgoedborrel bijeenkomst te Enschede wat kunnen vertellen over het nulwoning.nl project. Er waren zo’n 120 aannemers/bouwers en makelaars aanwezig. Er waren na het formele gedeelte vele vragen te beantwoorden. Er werden vele contacten gelegd met bedrijven die meer wilden weten en of ze de bouw kunnen bezoeken. Er was zelfs een gepensioneerde directeur van een bouwonderneming die vond dat ik de woning niet moet bouwen maar de bouwbedrijven en ik mijn tijd moet besteden aan kennisoverdracht. Een interessante gedachte maar haalbaar????

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.