WERKFABRIEK “Crisis, duuzame economie Achterhoek”

Dit weekeinde maar niet op de bouw werken maar naar de verjaardag van mijn moeder. Toch was er een bijeenkomst waar ik naar toe moest. Een “werkfabriek” i.v.m. de credietcrisis en duurzaamheid in de Achterhoek. Het begon allemaal met een inleidend fimpje . Tijdens de volgende sessies werd er in kleine groepjes oplossingen bedacht om de crisis aan te pakken. De bijeenkomst was flink in het nieuwe zowel schrijvende pers (Trouw, Volkskrant) als voor radio en televisie inclusief het journaal. Nu kijken wat de bestuurders en ondernemers concreet gaan oppakken.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.