Overheid garant voor lening energiebesparing

Overheid garant voor lening energiebesparing
Uitgegeven: 14 januari 2009 14:09 Laatst gewijzigd: 14 januari 2009 14:09
DEN HAAG – Het rijk gaat zich garant stellen voor leningen waarmee mensen hun woning energiezuinig maken. Dat hebben de ministers Eberhard van der Laan voor Wonen en Jacqueline Cramer van Milieu woensdag bekendgemaakt.
De regeling moet in de loop van dit jaar klaar zijn. Het kabinet wil voor 2012 een half miljoen bestaande gebouwen 30 procent zuiniger maken. Daarvoor zijn afspraken gemaakt met onder andere de bouwsector. Volgens Van der Laan en Cramer ligt de doelsteeling daarmee op schema.
(c) ANP
Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.