Nat, sneeuw

Het zou weinig vriezen afgelopen nacht maar vanmorgen was alles bevroren. De EPDM bij de zuidgevel was bevroren en vochtig dus we konden deze niet lijmen. Ik ben verder gegaan met de gevelbekleding van de noordgevel, mijn vrouw en mijn vader hebben de bouwplaats opgeruimd en verder gegaan met het plaatsen van de hout isolatie. In de loop van de dag begon het ook nog licht te sneeuwen. De gister geplaatste zuidgevel is een passief kozijn. Ik zal binennkort detal foto’s van dit kozijn plaatsen. Een kleine inventarisatie leverde op dat we te weinig plato rabatdelen hebben dus deze moeten we binnenkort bij halen.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.