Voortgang

Een aantal weken mijn website niet bij kunnen houden i.v.m. problemen bij mijn Internet Service Provider. De afgelopen weken een presentatie gegeven bij Bouwend Nederland afdeling Oost (Doetichem) samen met Martin van het ACT en Dirk van woningcoorperatie De Woonplaats. Verder gewerkt aan de woning. Inmiddels zijn de ramen in de Oost, West en Noordgevel geplaatst. Alle aansluitingen met de gevel in orde gemaakt. Onder elk raam komt een laag EPDM met daarover een aluminium waterslagprofiel. De voordeur en de deur bij de keuken zijn ook geplaatst. Vermoedelijk komt volgende week de zuidgevel. De Oostgevel is voorzien van de gevelbekleding (platowood voorzien van lijnolie) en ik ben nu bezig met de Westgevel.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.