Verder aan de oostgevel

Verder gegaan aan de oostgevel. Op de eerste foto is te zien dat er twee lagen EPDM gebruikt worden en tussen deze twee lagen zit weer een isolatielaag van 10cm PIR. De twee lagen is gedaan omdat de houtskelet constructie een stukje in de grond staat. De extra isolatie om warmteverlies naar de grond te voorkomen. Normaal staat een houtskeletwoning of een passief huis vrij van de grond, meestal zo’n 20 a 30 cm. Mijn dochter heeft al een plaatsje gevonden in haar toekomstige kamer, jammer dat daar isolatie komt. Uiteindelijk ziet de EPDM laag er uit als op de derde foto. Op de EPDM boven de extra isolatie komt nog een drainagegoot. De vierde foto laat het stelkozijn van de keuken zien die we deze week ’s avonds gemaakt hebben.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.