Regen, schuine dak niet dichtgelegd

Afgelopen nacht en de gehele ochtend heeft het geregend. Niet dat het met bakken uit de lucht kwam maar het miezerde. Geen weer om de isolatie op het dak te leggen en het EPDM er op te leggen. Het vocht zit dan onder het EPDM. Vandaag wel de blokken op het dak gezet waar het frame op moet komen waar de zonnepanelen op gemonteerd kunnen worden. Vandaag ook verder gegaan om de houtisolatie die onder een zeil stond in het huis te zetten. Vermoedleijk staat morgen alles binnen. Morgen als het weer het toestaat de isolatie er op en de EPDM.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.