Eerste stukje winterjas voor het huis

Vandaag begonnen met de winterjas van het huis of te wel de isolatie op het platte dak. Hier komt eerst een laag van 5 cm daarop een laag van 10 cm en daarna afschotplaten van 3 t/m 13 cm. Deze isolatie geeft een R waarde van tussen de 7,74 en de 12,04. De platen worden per laag niet in verband gelegd wat wel normaal is maar er komen meerdere lagen en die overlappen elkaars naden. Verder is er gekozen voor platen met sponning zodat de aansluiting van de platen onderling beter is. Aan de binnezijde van het huis komt nog 20 cm houtisolatie. Deze isolatie zorgt voor een betere massa in het huis en een bescherming tegen zomerhitte. http://www.nulwoning.nl/attachments/Documenten/ecotherm.pdf http://www.nulwoning.nl/attachments/Documenten/pavatherm.pdf

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.