Ventilatiesysteem verder doorgesproken met StorkAir

Vandaag verder met StorkAir de ventilatie doorgesproken. Heb een voorbeeld van de inblaas en afzuig-openingen en de te gebruiken ventilatieleidingen gehad. Voordeel van deze inblaas/afzuigopening is dat de luchtsnelheid laag gehouden kan worden. De veltilatieleidingen hebben als voordeel dat deze glad van binnen zijn wat de vervuiling van de leidingen voorkomt en deze leidingen hebben een zeer klein drukverval. Verder hebben we het gehad over CO2 metingen en het (lage) energieverbruik van de nieuwe ventilatieunit. Ook is de geluiddemping en de luchtfiltering ter sprake gekomen. Er zijn verder nog allerlei ontwikkelingen op het gebied van de omschakeling van directe buitenlucht of verse lucht via de aardpijp maar die hoop ik binnenkort in een wat uitgebreider artikel te kunnen behandelen. Hieronder fotos van de inblaas/afzuigopening en de te gebruiken slang. Deze foto’s zijn gemaakt boven op de inlaatopening van mijn aardpijp.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.