Gelamineerd hout van Withagen naar de bouw gebracht

Gisteren met de hand de 14 meter lange I profielen naar de bouw gesjouwd. Vandaag met kleine karretjes en handkracht de gelamineerde vuren en lariks balken van Withagen naar de bouw gebracht. Met hulp van mijn vader, vriend Marc en buurman Marijn is dit in één dag gelukt. We konden zelfs aan de eerste balken beginnen om ze op maat te maken terwijl ik eerst dacht twee dagen nodig te hebben om het hout naar de bouw te sjouwen. Morgen gaan we van de begane grond alle balken aftekenen zodat we ze op maat kunnen maken.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.