Eerste dag van zes weken bouwperiode

Je kan plannen wat je wil maar het loopt anders. Vandaag zou de kraan komen en morgen al het materiaal. Echter gisteren kwamen de gelamineerde balken al. De vrachtwagen kan het terrein niet op dus de balken liggen langs de weg. Nu nog veel werk om de balken op het terrein te krijgen. Vandaag zou alleen de kraan opgezet worden. Echter er kwamen verschillende materialen aan. Onder andere ook een oplegger met de 14 meter lange FinJoist profielen voor de wanden van de woning. Morgen de rest van het materiaal en goed verdelen over het terrein.Verder de finjoist en de gelamineerde balken op het terrein krijgen. Vandaag ook de boomgaard gemaaid.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.