Morgen een drukke dag

Morgen een redelijk drukke dag. We beginnen om 8 uur de keermuur vol met beton te storten. Daarvoor moet ik nog even een trilnaald halen bij een verhuurbedrijf. ’s middags een afspraak met een bedrijf waar we mogelijk de pcm opslag mee gaan ontwikkelen. Later in de middag spreken we de details door met de timmerfabriek die de passief huis kozijnen gaat maken.
Afgelopen weekeinde verder gegaan met de twee zijmuurtjes. Een van de muurtjes is te zien op de foto op de home page. Verder regelen dat de isolatie op het terrein komt om verder te gaan met de zijmuurtjes.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.