9 e laag begonnen

Vandaag mooi weer. De achtste laag afgemaakt en aan de negende laag begonnen. De achte laag kostte meer tijd omdat veel van de nutsaansluitingen door deze laag in de muur heen moeten. Mijn vader is begonnen met het stellen van de metselprofielen voor de keerwandjes naast de woning. Mijn vrouw is bezig de rabatdelen (plato) te voorzien van een laag lijnolie om ze nog duurzamer te maken. De lijnolie moet zorgen dat de opname en afgifte van vocht beperkt wodt zodat de rabatdelen minder de kans krijgen om te gaan scheuren.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.