Advanced solar low energy buildings

Op de website van het eerder in mijn Blog aangehaalde Internationaal onderzoek een document tegen gekomen over advanced solar low energy buildings. Geen verschillen met onze opzet. Eerst een lage energie woning bouwen en deze dan proberen te voorzien van solar voor  verwarming en warm water. Belangrijk is en dat doen wij om het gehele gebouw te zien als een systeem. Je kan geen enkel deel los zien van elkaar. Wel blijkt dat het hun niet gelukt is om PCM’s (faseveranderingsmateriaal) als massa te gebruiken in de woning. Wij gaan dat ook niet doen tenzij er nog een bedrijf of fabikant is die dat uit wil proberen. Wij gaan hopelijk wel PCM’s gebruiken in de warmteopslag. Document is te lezen op. http://www.nulwoning.nl/attachments/Documenten/SHCtask13/task13_advanced_solar_low_energy_buildings.pdf

Tweets van @Nulwoning
Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2022. All Rights Reserved.