Zes lagen zijn opgezet

Vandaag de zesde laag van de muur opgezet. Morgen aan de slag om de bewapening verder te verhogen tot de gewenste hoogte. Dan moeten er binnen nog vier lagen opgezet worden en buiten vijf lagen. De afdelinge handhaving van de gemeente Oost-Gelre is vandaag op de bouw komen controleren. Wat ze op de foto’s zagen wilden ze toch even met eigen ogen controleren. Er werd gevraagd hoe ik het beton wil storten. Ik wou het met een betonpomp doen. Zij gaven aan dat dit wel eens te hard kan gaan zodat de muur uit zijn verband komt, zij raden een betonkubel aan zodat je gecontroleerder de muur kan vullen. Ik ga kijken waar ik een kraan met kubel kan huren.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.