Shell wijzigd visie

De franse oliemaatschappij Elf gaf al langer aan dat we rekening moeten houden met de oil-peak, we moeten rekening moeten met minder olie in de toekomst. Shell gaf altijd aan dat dit punt ver weg lag. Verder weg dan 2030. Nu wijzigd Shell hun visie en hebben het er nu over dat de makkelijk berijkbare olie in 2015 op hun piek is. Je mag verwachten dat landen die in opkomst zijn (China, India) meer gaan verbruiken. Lees het artikel met CEO Jeroen van der Veer zoals het in de Times geplaatst is. http://royaldutchshellplc.com/2008/01/24/the-times-shell-chief-fears-oil-shortage-in-seven-years/ Dus vaart zetten met de bouw van passief huizen en nulwoningen.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.