Schriftelijk werk

Ben de afgelopen en dagen en nu nog bezig met allerlei schriftelijke bezigheden. Ten eerste een opzet van alle energie technieken die we willen gebruiken in het huis voor de projectgroep. Door het gebrek aan tijd is dit een documentje geworden die niet aan mijn eisen voldoet maar wel te bespreken is de volgende projectbijeenkomst en daarna maar beter uitgewerkt moet worden zodat het ook te publiseren is op de website.
Verder een nieuwe aanvraag aan het maken voor EOS-DEMO van SenterNovem. Daarnaast een opzet aan het maken voor de NET-Troffee. Het kost me allemaal veel tijd en ik zie dat in de schriftelijke vastlegging mijn kracht niet zit. Nog even doorbijten en dan kan ik weer aan de bouw beginnen (metselen).

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.