Wasdroger kapot

We hadden gehoopt dat de wasmachine en de wasdroger het vol zouden houden tot het nieuwe huis klaar is om dan gelijk een energiezuinige te kopen. Een wasdroger met een warmtepomp en een hotfill wasmachine. Echter gisteren begaf de droger het en was niet meer te repareren. Eerst de overweging om maar een goedkope te kopen maar uiteindelijk besloten de energie zuinige te kopen. Waarom wachten met energiebesparing als het al gelijk kan. Deze investering verdient zich terug. Het is een AEG Lavatherm 59840 . Eerst de recensies op internet gelezen echter de één vindt de machine rumoerig de ander stil. De ander vindt hem goed drogen en de ander niet. Ik zal nu zelf ondervinden hoe de droger bevalt.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.