woningcorporatie De Woonplaats

Vanmiddag gesproken met de directeur en een beleidsmedewerker van woningcorporatie De Woonplaats. Zij zijn hard bezig energiezuinige huizen neer te zetten. Zij redeneren vanuit een bedrijfseconomisch standpunt en komen tot de conclusie dat je vanaf heden geen woningen neer moet zetten met een EPC hoger dan 0,4. Het klopt dus, zoals ik op de presentatie bij HCI al aangegeven heb, dat bouwondernemingen die mee willen, in 2008 kennis moeten opdoen over passief huizen en nulwoningen zodat ze in 2009 de eerste woningen neer kunnen zetten. Afgesproken dat de woningcorporatie De Woonplaats mee gaat participeren in het nulwoning project om kennis uit te wisselen. Zij zullen de volgende projectbijeenkomst 14 januari ook aanwezig zijn

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.