Voortgang

Afgelopen maandag is het projectteam weer bij elkaar geweest. Er was demo materiaal aanwezig van het toe te passen glas en de kozijnen. Gesproken over de energie manager, de warmteopslag (PCM) en communicatie. Binnenkort gaat de forum website live. We hopen dat er dan meer informatieuitwisseling tot stand komt. Verder komt er een nieuwsbrief voor de projectleden zodat ze regelmatig op de hoogte gehouden worden. Volgende vergadering moeten we meer weten over de warmteopslag en het mogelik toepassen van PCM.
Vanavond de presentatie bij HCI te Hengelo. Inmiddels begrepen dat er meer dan 100 mensen uit de bouwwereld komen. De belangstelling is groot.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.