Bijeenkomst projectteam/partners nulwoning

Aanstaande maandag komen de partners/nulwoning projectteam bij elkaar. We zullen dan weer de voortgang van de afgelopen maand bespreken en bekijken welke uitzoekpunten er nog zijn. Een belangrijk punt zal zijn hoe we de kennisuitwisseling nog meer kunnen verbreden. Vermoedelijk zal op korte termijn een forum online komen over passief huizen, nulwoningen en energiebesparing. We blijven informatie geven aan achterhoekse bedrijven om meer kennis te laten opdoen over het bouwen van passief huizen en nulwoningen. Aanstaande woensdag is weer zo’n bijeenkomt en ik heb begrepen dat er zo’n 80 mensen uit de bouwwereld aanwezig zijn.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.