Twee nieuwe partners in project

Twee nieuwe partners kunnen toevoegen aan dit project. De één heeft een zeer interessante omvormer voor de PV panelen die ook als UPS kan functioneren. Maar dit apparaat kan meer het is een energie manager voor elektriciteit. Mogelijk hebben we nu ook de kennis binnen om alle energie managers met elkaar te laten praten. Zoals al eerder aangegeven, we moeten eigenlijk op meerdere niveaus energie managers hebben. Elektrisch, thermisch, huis en wijk. Voor het elektrische deel hebben we dus de partner gevonden. Voor het glas hebben we ook een partner. Drie dubbel glas met een U waarde van 0,6 en een ZTA van 50% en een LTA van 65%. Echter dit glas bestaat niet uit 3 glaslagen maar uit 2 en de middelste is een folie. Dit scheelt in het gewicht en dus in de constructie van het kozijn.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.