Gevelbekleding

Mijn opslag (legertent) staat dus ik kan de gevelbekleding halen. De gevelbekleding worden rabbat delen platowood. Deze worden om extreem drogen en krimpen te voorkomen in de lijnolie gezet. Ook voorkomt de lijnolie dat er zwarte plekken ontstaan door schimmelvorming. De noordzijde wordt ook voorzien van plato maar dan planken die op de zweedse mannier bevestigd zijn. Deze zijde wordt blauw ook op basis van lijnolie. De keuze voor plato is uitgelegd op de materialen pagina. Dus zaterdag heb ik alles binnen. www.haalhout.nl

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.