Rijplaten en opslagtent

Vandaag met hulp de rijplaten verplaatst. De nieuwe toegangsweg naar de bouw is klaar. We hebben de legertent 16 x 6 opgezet die gaat dienen als materialen opslag. In de noodwoning worden ook de laatste zaken in orde gemaakt, de gang heeft nu vloerbekleding en de laatste spullen worden uitgepakt. Nog de dakgoot en de doogang van tussen de twee keten in orde maken en de laatste dingen op het terrein opruimen. Nog een weekje ‘savonds de laatste dingen en we kunnen weer beginnen aan de echte bouw. Afgelopen nacht voor het eerst overnacht in de noodwoning en dat is goed bevallen.

Tweets van @Nulwoning
Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2022. All Rights Reserved.