Opnieuw naar constructeur

Vandaag naar de constructeur omdat er iets gewijzigd moet worden. In de benedenverdieping was een deur vergeten. Hopelijk wordt dit snel aangepast zodat we de wijziging kunnen indienen bij de gemeente. Afgelopen nacht heeft het flink geregend. Er staat een flinke laag water op het beton. De pomp er op gezet, we moeten het maar snel afdekken. Bezig met de offertes uit te zetten voor betonijzer. Weet iemand nog een goed adresje laat het me weten. Offerte gekregen voor een bouwkraan. Viel mee dus we overwegen deze 1 week te huren zodat we makkelijk in een week op hoogte kunnen zijn. Ga morgen naar de Duurzame Dinsdag 2007 prijsuitreiking in het gebouw van de oude tweede kamer. Ik ben niet genomineerd; jammer de volgende keer beter. Dit is wel eens een kans om met mensen van gedachten te wisselen.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.