Intensiveren samenwerking met nulwoning Ronald Hezemans en ACT

Vandaag is besloten om de samenwerking met het nulwoning project van Ronald Hezemans en het ACT (Achterhoeks centrum voor technologie) te intensiveren. Om deze samenwerking en opgedane kennis beter uit te dragen werd de website, die in eerste instantie opgezet was om de bouw van een Nulwoning voor het gezin Serné te volgen, aangepast. Op deze site is ook het nulwoning project van Ronald Hezemans te volgen en zal het ACT participanten zoeken die kennis op willen bouwen in de groeiende nulwoningen-, passief huis- en lage energiewoningenmarkt. Op de site zijn nu 3 Bloggen aanwezig. Twee om de twee nulwoning projecten te volgen en één om een techische discussie te krijgen over verschillende onderwerpen.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.