Stelplaats voor noodwoning en kuil uitgegraven voor schuimbeton

Afgelopen weekeinde met 4 man bezig geweest om de ingestorte wanden van de kuil te herstellen. We hebben verder de plek waar de noodwoning (schottenkeet) moet staan uitgevlakt met grond en tegels. Ook hebben we het terrein opgeknapt. De heg gesnoeid en verder vlak gemaakt. Of we aanstaande dinsdag het schuimbeton gaan storten weet ik niet, de weerverwachtingen zijn niet zo goed. Morgen heb ik een gesprek met een aannemer met een timmerwerkplaats die mogelijk samen de kozijnen wil maken.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.