Contructeur voor betoncontructie

Vandaag naar de constructeur geweest. Hij heeft het druk en is pas in week 31 in staat het te berekenen. Geen probleem moet de eerste tijd toch werken aan mijn noodwoning. Ik gaf aan dat ik alles zelf ga bouwen en dat eenvoudige contructies de voorkeur hebben. Heb bijvoorbeeld betonblokken gezien die hol zijn en dus als een soort lego kan stapelen. Daarna betonijzer er in en volstorten. Dit bespaard het maken van een bekisting. Hij kende deze blokken uit belgie en had er laast een zwembad van laten bouwen. Ik zou blij zijn als deze blokken gebruikt worden.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.