Maandag Dinsdag Grondwerkzaamheden.

De grondwerkzaamheden zijn aangevangen. Het zit tegen. Bij het graven van de sleuf voor de aardpijp storten steeds de zijkanten in. Om dit te voorkomen moet er een talud gemaakt worden. Uiteindelijk is er om een pijp in te leggen van 20 cm een breedte nodig van 3 meter. Later gaat het beter met de nutsvoorzieningen voor de noodwoning. Dinsdag de oprit gemaakt, rijplaten uitgelegd en begonnen met het uitgraven van het huis. Komt echter niet af. Woensdag moet nog verder gegraven worden. Ik moet echter werken dus mijn vader moet even alleen verder. Foto’s komen op de website.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.