Overdracht grond

Eindelijk was het zover. De overdracht van de grond is vandaag bij de notaris geregeld. Deze week te horen gekregen dat komende week de electriciteitsaansluiting en de wateraansluiting voor de bouw er komt. We kunnen nu de grondwerkzaamheden gaan plannen en uitvoeren voor de fundering. Er is ook zicht op de noodwoning op het perceel zodat we voor 31 augustus daar kunnen gaan wonen. Vandaag ook een ander initiatief gevonden voor een nul woning in de achterhoek www.act-nu.nl . Kijken of we kunnen samenwerken en/of kennis kunnen uitwisselen.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.