Noodwoning perikelen (schottenkeet)

Vanmiddag zouden we alles rond maken voor de koop van een noodwoning. Echter gisteravond kregen we een mailtje dat hij verkocht is. … Vanmorgen naar de makelaar om het voorlopig koopcontract te teken voor de verkoop van ons huidige huis. Vanmiddag toch bij de schottenkeet gaan kijken. Als de mensen zich bedenken kunnen we hem alsnog kopen en hebben wij hem gezien.
Nog steeds geen offertes van de drie leveranciers voor de kozijnen en ramen en deuren. Laat lang op zich wachten. We hopen ook op korte termijn een offerte te krijgen voor de wandbekisting. Ben benieuwd waar die op uit komt
De overdracht van de grond wil ook niet vlotten omdat de financier ineens aanvullende gegevens wil hebben. Je ziet het loopt allemaal niet deze week. Hopenlijk loopt het volgende week beter.

Tweets van @Nulwoning
Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2022. All Rights Reserved.