Aardpijp

Vandaag mijn aardpijp gehaald. 50 meter slang met een doorsnede van 20 cm is toch een hoop. Op de foto onder materiaal kan je de aardpijp zien op de aanhanger. Voor de aanhanger staat de pijp die 3 meter de grond in gaat. Verder staat er een luchtinlaat waar een luchtfilter inzit. Blij dat ik goede spanbanden gekocht heb die komen nu goed van pas. De gekochte aanhanger wordt nu veel gebruikt. Wil je meer informatie over de aardpijp, die is te vinden op http://www.stroomop.be. De aanvraag voor water en electra is geaccepteerd dus die wordt nu ook aangesloten.

Tweets van @Nulwoning
Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2022. All Rights Reserved.