Waterput en electrakast

Vanmorgen de kist gemaakt die als waterput gaat dienen voor onze wateraansluiting. We hadden nog resten hout dus van bestaande voorraad gemaakt. De electra bouwaansluiting naar de bouwplaats gebracht en op zoek gegaan naar de leidingen. We vonden redelijk snel de rol van de cai aansluiting echter de electra aansluiting en de KPN aansluiting bleven maar doorlopen. Dus het eind niet gevonden. Vanavond een telefoontje van een buurman gehad. Hij had nog foto’s van de leidingen en volgens hem moet de leiding ergens anders liggen. Morgen de foto’s bekijken en verder zoeken.

Tweets van @Nulwoning
Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2022. All Rights Reserved.