Terrein verder geordend

Vandaag verder met de aanval op de japanse knoop. Het stuk waar we de plant verwijderd hadden zag er redelijk uit. Daar eerst begonnen met hulp van de ouders en zoon de plant te verwijderen. Verder een nieuw stuk aangepakt om de plantjes te verwijderen. Het is wel spectaculair om te zien dat deze planten zo’n 50 cm per week kunnen groeien, maar hij moet er uit anders blijven we met deze woekerplant zitten. De boomgaard verder opgeruimd. Prikkeldraad en dode takken verwijderd en beginnende bomen weggesnoeid. Er onstaat nu wel een gaatje in de rij bomen. Zodra de stronk van de gekapte boom weg is maar snel een fruitboom er bij plaatsen. Liefst een half hoge kersenboom die wat ouder is zodat er gelijk een boom staat. Misschien weet iemand zo’n boom te koop in de omgeving van Groenlo. Vandaag ook de heg verplaatst omdat daar de nutsvoorzieningen onder zitten. Hopen dat ze het redden met dit warme weer. Ze hebben in ieder geval veel water gehad.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.